Träning...

igen..och jag förstår den lille om "den" blir arg under tiden en annan skuttar runt på Friskis och den vill sova och ha det skönt..Under hela passet tryckte den i magen på mig,,ger igen sen när den är ute ;)

V21 hitta en bild på hur de ser ut denna vecka,ganska äckligt men men....image11      Ser lite ut som en alien ;)

Nyfiken..

Jag börjar allt bli nyfiken nu på vad det kan vara.. En hon,han eller det..

Drömmer så mycket underligt,men ändå känns det väldigt verkligt. Alltid om folk omkring mig,läste inån bok att man tydligen drömde mycket livligare när man blir gravid,och det kan jag hålla med om..
Hmm, dessa spökande hormoner,det räcker inte att man har dem konstant på ytan hela tiden, utan att de ska följa med en in i drömmarnas värld med.. Fast på ett sätt är dessa hormoner bra med ;) haha,när man inte orkar eller när man är less och grining,då går det ju alltid bra att säga.. -Men du måste ju förstå,jag har en massa hormoner.. Evil Kenevil, thats me!

image10

Namn..

att det ska vara så svårt att komma på ett namn.. Hur kommer man på?? Ska man vänta tills den lille är född eller??
Vill ju ha ett "coolt" namn..men idetorkan har slagit in rejält,har ju visserligen 20v till att komma på nåt...
 
Nån som har något bra förslag för den blivande pappan går ju bara runt och ler..

Vad..

..det rummlar och fummlar hela tiden..Och sova i vissa ställningar får jag inte heller göra.. Näää då är den lille där på en gång.. Och när inte den hålls då hålls den "sk pappan"..
Finns inge värre att vakna upp halft död med en snarkande sömngångare brevid sig när man samtidigt har nåt som "nyps" imagen.. blääää....

SKA INTE GNÄLLA,men tänk vad skönt det vore att få ta lite semester från graviditeten nån dag   :)

Nää då,nu börjar det faktiskt bli ganska vant med denna kula (större än vanligt) på magen.. Är ju halvägs nu,så det är ju "bara" lika lång tid kvar :)

Grattis

Jeanette och Daniel.. De blev allt en kille iallafall (som jag drömmde) Jävlar va fort eran förlossning gick,avis.. De kom in till BB 21.30 och 01.09 är den lille killen född.. En annan kommer säkert få ligga i flera dygn,aahhh...vill inte..

Marie tycker att jag ska drömma om henne lite inatt med,hon vill också veta vad de ska bli,muhahah få bli spåkärring på heltid för man drömde ett rätt en gång. (Hoppas allt annant man drömmer inte stämmer,eller Jonas??????) 
                                   Ett jätte GRATTIS till er 3 :)

image9

F&S..

..där var "vi" idag.. Antingen så är "den" arg på mig när jag tränar...Eller så är den med och skuttar runt själv för satan vad det bubbla imagen hela tiden under passet idag..

Hahaha,vad jag skratta åt Jonte under ultraljuds besöket..Han blev som ett stumt litet barn med stjärnor i ögonen.. Och medans barnmorskan håller kolla på allt var okey så säger han  -Är det 2 ben någonstans???
Hahahah.. Den sprattlade ju hela tiden så hon hann ju knappt se ;) Och det var det ända han tänkte på.. Och jag är redan en dålig mamma..Jag låg där och fundera på vem som hade kommit på ultrljudet,att genom att bara köra nån konstig stav imagen på en så kommer ett barn fram.. Jaja,som tur var så var allt okey.. Tills alla arvsamlag kommer fram ;)

image8

Im the maaan....

Så nu har man gjort det mest maxade man kan.... vi var på ultraljud... jag var så där töntigt nervös fram till vi fick komma in och hon satte igång.... vart helt tyst.. helt stum satt jag bara och kollade på när hon förklarade....

så lite info...

2 armar
2 ben
hjärta med 4 klaffar slog som bara den...
och ett huvud som var 3,6 cm i diameter....
livlig och morgonpigg är den oxå....


som sagt.... I'm the maaaan......

image7

Imorgon är det Ultraljud

Ultra ljud imorgon.... kl 7.45.... Jag ska köpa alla bilder....  Åse har haft ont i magen och är orolig som fan... men jag föröker trösta. Jag är också nervös men tror att allt är bra.... hoppas att allt är bra... Vill att allt ska vara bra..... 

Funderar på hur det kommer att vara att jobba borta sen.... allt sånt visar sig. Tror det kan bli tufft och så men det är ju inget som inte går att ändra på om det inte går!!


7.45 imorgon... sen jävlar.....

//Jonas


Snart..

dax för ultraljudet,snart, fick värsta nervös känslan...aaahh... de går bra,snart får man se den lille någolunda...Babyboom dax.. Många av mina vänner ska snart..

Marie & Jimmy nu i December (hon svek oss och våra 08.or ;).. )

Jossan & Pelle i Februari (de som tittat vad de blir och säger inte :( ...)

Jag & JonteB i April (nervösa med hormonstim)

Och så ett par till i Juni-Juli...glad för er skull..(fast boobsen växer för fullt...Dolly dolly)

Och så har vi ju Jeanette som ska ha idag eller nu snart GRATTIS!!!!!!!!

image6

RSS 2.0