hmm..

är inbjuden på föräldragrupp..vet ifan om det är min grej. Man kanske borde ge det en chans,men jag vet ju vad mina 2 homies sa om sina f-grupper,och jag asgarva åt det.. Får se,är ju iallafall en hel vecka kvar till första besöket..En låååång vecka med några stopp..


29e veckan..

Har nu inkommit.. Faan tiden minskar,det känns inte som det ibland..
Det känns som ett ekorrhjul vissa stunder,man går och väntar och väntar och inte mycket sker,men magen börjar bli större, "saken" i mig sparkar verkligen ÖVERALLT,inte så skönt med en hand/fot i revbenen,haha men det syns utanpå,ser då fan inte riktigt klokt ut,som en dålig skräck film eller liknande..

Men jag lovar att älska dig (den lille) iallafall fast denna smärta jag får utstå  :)  men tro inte att livet kommer vara en dans på rosor inte..


image20

Vilken väntan...

90dagar kvar..den slår sönder min mage,den går verkligen bärsärkargång där inne..Aahhh inge skönt vissa stunder. Går på havandeskapspenning 1Mars (vuxet det lät då)..Det gör mig skit nervös.. Gå och uggla i en månad innan den ska titta ut.. Som tur är så ska vi äntligen flytta,flytta från detta sälle, me like eller me love flytta härifrån,hahah men vem fan skulle gråta floder för att lämna Varberga??!! Nån weirdooo ;)

image19

och så har jag eller rättare sagt VI gjort nåt man inte får göra.. Vi har handlat en massa saker åt den lille redan. Okey,skrock må det vara..Men det kanske har nåt isig.. Shhiiit :)

Bvc...

var där...igen...är en massa besök där hela tiden tycker jag.. Men men, allt var bara bra..Inget förändrat förutom storleken på min mage.. Nu är de 100dagar kvar.. Gött i gött..

Hitta coola dojor år "den"

image17
image18
Jag gillar ju döskallepjuksen bäst :)

Hey my crib.....

Dom har fixat min crib nu... en sjysst lya som jag kan softa i trädgården...spela tennis och biljard....  Här har ni köket.... med en STOR kyl för alla mat burkarna och här på över våningen här så ser ni mitt masterbedroom.....

Det är där "all the magic" händer... där kommer jag ta in dom najsa gussarna på välling och chips.... ligga i kingsize sängen och kolla på 68" plasman.......

eller vänta nu... detta var ju inte MTV.... detta var ju min spjälsäng.... enda kärleken man får här kommer väl från mamma och pappas tindrande ögon..... MEN FIN BLEV DEN!!!

3D/4D

satt och läste på en blogg och de hade gjort 3D´s "ultraljud" jävligt coolt måste jag säga..Blir att lite sugen på att göra ett sånt jag med.. Men jag är fortfarande väldigt OldFashion och vill inte veta könet fast jag är grymt nyfiken,de ska då Gudarna veta.
Nu är det "bara" 105dagar kvar.. Och jag längtar efter att kunna gå ut,öl mm..Bara för att jag "inte kan/får" just nu.. Vem vet kanske blir en raggsocks stickande morsa resten av mitt liv,muhaha dont think so..

8e augusti är redan spikat för en utekväll  :)

RSS 2.0