Nu..

äntligen..Nu flyttas det..Göttmos.

Och nu är det äntligen mindre än 50dagar (v34) kvar till den lille behagar att komma,ska bli så gött,för nu bor den i mina revben,nästan konstant,åååhh.. Har alltid trott att Lena PH´s låt "ont,de gör ont" har handlat om en helt annan sak,men nu börjar jag nog allt förstå ;) Vad gör man inte för att bli mamma..hahaha,springa på toa varje timme,irritera sig mer än vanligt på småskit och ha ont här och där  mm..men men..
Orkar ju absolut inte allt för mycket just nu,och så var detta min sista jobbvecka så nu går man på havandeskapspenning till april :)

Nu är det Jossan och Per som traskar runt och väntar på sin lille,som skulle kommit i lördags,hahah kommer säkert på fredag (skottdagen) då behöver man ju inte fira sin födelsedag allt för ofta ;)

image25

Alla hjärtans dag..

Och vi har klivit in i vecka 32..Guu vad skönt,de sparkas inte lika mycket längre,får inte plats,hahaha..men när den väl hålls.AAAJJJJJJJ.....Väldigt livlig,undra vart de kommer ifrån???

Om 2veckor slutar jag jobba för ett tag,och vi flyttar..ÄNTLIGEN!!!!!

image24 

Fort..

det gått,det var nu en veckan sedan vi var till Sthlm och Tittut Ultraljuds klinik.. Helt klart värt allt,till och med att gå upp kl 05:00  :)  och det är ju säkert nåt man måste lära sig nu iallafall med tanke på att det är ca 70 dagar kvar tills den underbara akrobaten i magen tittar ut.                 
.image23

Nu är det mera än mest besök hos barnmorskan hela tiden.. Var aldrig till Föraldragruppen inget som jag tycker saknas så mycket ändå..


"Den" har min näsa :) (kanske både på gott och ont) 

//åse

4D Ultra ljud...

Så då har vi vi vart och och gjort ultraljud i STHLM....... HUR COOOOLT SOM HELST!!!!!  Togs emot av Tony på Övfre Östermalm på kliniken Tittut Ultraljud.... Han var jätte trevlig och när vi väl körde igång så funderar man på om detta verkligen kan vara möjligt.....  Man ser hela lilla Bengtsson.... Och h*n rör sig och dricker fostervatten... och slår och lägger benen ikors.....   Tog hårt på kroppen när man gåt upp 5 på morgonen.... Men det var det värt!!!

Men vi vill mest säga TACK till C och T.... det var ni som övertalade oss......


image22


RSS 2.0