Ett par till....

Grattis till Åsa och Tobbe som fick tvillingar förra helgen.... Siri och Alli.... 2.2 kg och 2.8 kg.... Så små söta och hungriga.... :)


Glad Påsk

och ha så skoj alla som kan och ska göra nåt kul ihelgen,en annan ska vara hemma med värk och värk och vara grymt avis på alla andra   :)

men men,har ju mindre än 3veckor kvar som den är beräknad till..
En vän till Jonas hade drömt att jag skulle få snart och att det var orkan,vem vet,ska ju vara skitväder i helgen :)


image26

Grattis..

Jossan och Per till eran Wilmer som kom i måndags...

Så då var det flyttat.... *svettigt värre*

Det är ju fan att man inte kan få Åse att INTE lyfta.... Sara hade hälsat genom Steff att hon INTE skulle bära... men lik förbannat så kom hon bärades på något skit... och det var ju inte meningen hon är ju gravid... Men nästa gång vi flyttar, köper något tungt eller möblerar om och hon skulle vara gravid... så får hon ta katterna, h*n och palla sig ut till mormor och morfar... så jag kan ta och göra sådant som gravida inte ska göra!!!!

Men nu är vi på plats... Johan och Anna var nyss på besök (nyförlovade) och var impade att av 25 kartonger som förflyttades i fredags så var det 4 som inte är upppackade.... (bla. min dator :'( ) Bebis rummet är nu omtapetserat i grönt....  så fint.... och hallen och köket vart sååååååååå bra... är fet nöjd... bara 2 rum kvar... .


Så nu ska vi bara vänta på att lilla vilden i magen ska behaga att komma ut....

/// Jonas

RSS 2.0